KÜTAHYA / EMET - Gazi Emet İlkokulu

Gazi Emet İlkokulu

Akpınar Mah. Gözlüpınar 2. Cad. No 71
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz Gazi Emet İlkokulu olarak, 1.Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2.Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenir bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3.Öğrencilerimizi daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek, 5.Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6.Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, 7.Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyılda hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Başlangıç: 09:00 Bitiş : 15:05
Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine yürüyüş mesafesi uzaklığındadır.