KÜTAHYA / EMET - Gazi Emet İlkokulu

E TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz İngilizce ve e-Twinning Kulübü  Öğretmeni Seda ALACA Danışmanlığında e-Twinning Projesi Yapıldı.

Okulumuzun eTwinning kulübü olarak; içlerinde İtalya, Yunanistan, Romanya ve Türkiye’nin bulunduğu Avrupa ortaklı bir proje yürütmekteyiz. “Enjoy With Curriculum” adlı projemizde hedefimiz; öğrenciler arasında etkileşim ve  iş birliğini sağlamaktır. Projemiz; öğrencilerin iletişim becerelerini zenginleştirmek için, onların ilgi, istek ve beklentileri doğrultusunda eğlenceli ve ilginç aktiviteler yapmamızı sağlar. Aynı zamanda öğrencilerin dijital dünyada teknolojiyi daha verimli kullanmalarına ve web 2.0 araçlarını öğrenmelerine katkıda bulunur.

Projemizde ilk olarak, okulumuzun öğrencileriyle Canva uygulamasını kullanarak logolar tasarladık ve anket sonucu logomuzu belirledik. Daha sonra seçilen anketler arasından projenin logosu belirlendi ve bizim logomuz birinci seçilerek projenin logosu oldu. Akabinde  proje için poster hazırladık ve ülke tanıtım videosu çektik. Hemen ardından  ise  Web 2.0 araçlarıyla çeşitli etkinlikler hazırlayarak öğrencilerimizin hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağladık. Animaker, genially, zumpad, linoit, kahoot, wordwall, answer garden, mentimeter vb. web 2.0 araçlarını kullandık. Projemiz tüm hızıyla çalışmalara devam etmektedir.  Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 15:56 - Görüntülenme: 13